Special Care honden zijn honden die via de noodopvang binnen onze stichting zijn opgenomen en waarvan wij, om uiteenlopende redenen, hebben besloten dat verdere herplaatsing niet langer in hun belang is.
 
Voor iedere hond die via de noodopvang in onze Special Care wordt opgenomen, maken wij binnen de rassenmenu's een eigen Special Care menu-onderdeel aan. Wanneer u op zo'n menu-onderdeel klikt, krijgt u naast een foto van de hond een korte samenvatting te zien van de geschiedenis van de betreffende hond. Daarnaast krijgt u een overzicht van de updates die tot dusver over de betreffende hond zijn verschenen.

De stichting blijft tot het overlijden van de Special Care honden verantwoordelijk voor hen en dat betekent ook dat zij - geheel of gedeeltelijk - financieel door de stichting moeten worden onderhouden. Hiervoor is de stichting uiteraard geld nodig. Door inzicht te geven in de geschiedenis en de ontwikkeling van de Special Care honden hopen wij dat één van hen een bijzonder plekje in uw hart weet te veroveren, waardoor wij u bereid kunnen vinden éénmalig of op terugkerende basis de stichting een bijdrage te schenken voor uw Special Care maatje.
 
Wanneer uw financiële adoptie zover gaat dat u uw Special Care maatje in belangrijke mate onderhoudt, mag u hem of haar regelmatig komen bezoeken mits dit voor uw maatje geen negatieve (gedrags)consequenties heeft. Want ook (of beter: juist) bij de Special Care honden moet hun belang voorop staan. Zij zijn immers niet voor niets Special!
 

Koop een Benno-boek en steun onze stichting!

Speciaal voor alle Berner-liefhebbers vragen wij jullie aandacht voor een uniek aanbod: in overleg met schrijfster Hermien Stok mogen wij als stichting de boeken van Benno de Berner te koop aanbieden. De verkoopprijs per boek bedraagt € 13,95 excl. verzendkosten en van elk boek dat via de stichting wordt verkocht, doneert Hermien maar liefst € 2,50 aan de stichting!

EXTRA: Hermien signeert alle boeken die via de stichting worden verkocht en wanneer je de boeken aan iemand cadeau wilt geven voor een speciale gelegenheid, dan is het zelfs mogelijk om er een persoonlijke opmerking/boodschap aan toe te voegen!

Een unieke kans dus om deze Berner-boeken te kunnen kopen! U kunt uw bestelling aan ons doorgeven door een e-mail te sturen naar: onze stichting

Benno het Bernertje

Benno het Bernertje

Benno de boevenvanger

Benno de boevenvanger

Benno en de hondendieven

Benno en de hondendieven

Benno op vakantie

Benno op vakantie

Benno en Sjanske

Benno en Sjanske