Een donatie is een structurele (meestal jaarlijkse), vrijwillige financiële bijdrage, die niet in een overeenkomst wordt vastgelegd.
 
U kunt een structurele donatie doen aan onze stichtiing via een bankoverschrijving naar NL26ABNA0567552136 t.n.v. Stichting Herplaatsing Sennenhonden "Citta von Bännlifluh" te Meppel. Wilt u graag een donatie doen voor een specifiek ras of voor een specifieke herplaatser? Dat kan! Vermeld dan bij de overschijving het ras of de naam van de herplaatser waarvoor uw donatie bestemd is. Wij doen dan onze uiterste best om er voor te zorgen dat uw donatie ook daadwerkelijk conform uw wens wordt besteed.
 
Wij houden onze donateurs graag automatisch op de hoogte van onze activiteiten. Daarom vragen wij u om, indien u donateur wilt worden, een donateursaccount op onze website te registreren. In de toelichting kunt u dan aangeven welk bedrag u periodiek aan onze stichting wilt doneren en in welke maand(en) u dat wilt doen. Wij zorgen er dan voor dat u - indien gewenst - wordt opgenomen op de donateurslijst, die wij op onze website publiceren.
 
Wilt u graag anoniem donateur zijn? Ook dat is mogelijk. Ook dan vragen wij u om een donateursaccount op onze website te registreren. In de toelichting kun u dan naast het periodieke bedrag van uw donatie en de periode waarin u uw donatie wilt doen, aangeven dat u graag anoniem wenst te blijven. Wij zorgen er dan voor dat u als 'anonieme donateur' wordt opgenomen in de donateurslijst, die wij op onze website publiceren.
 

Koop een Benno-boek en steun onze stichting!

Speciaal voor alle Berner-liefhebbers vragen wij jullie aandacht voor een uniek aanbod: in overleg met schrijfster Hermien Stok mogen wij als stichting de boeken van Benno de Berner te koop aanbieden. De verkoopprijs per boek bedraagt € 13,95 excl. verzendkosten en van elk boek dat via de stichting wordt verkocht, doneert Hermien maar liefst € 2,50 aan de stichting!

EXTRA: Hermien signeert alle boeken die via de stichting worden verkocht en wanneer je de boeken aan iemand cadeau wilt geven voor een speciale gelegenheid, dan is het zelfs mogelijk om er een persoonlijke opmerking/boodschap aan toe te voegen!

Een unieke kans dus om deze Berner-boeken te kunnen kopen! U kunt uw bestelling aan ons doorgeven door een e-mail te sturen naar: onze stichting

Benno het Bernertje

Benno het Bernertje

Benno de boevenvanger

Benno de boevenvanger

Benno en de hondendieven

Benno en de hondendieven

Benno op vakantie

Benno op vakantie

Benno en Sjanske

Benno en Sjanske