Een gift is een éénmalige, vrijwillige financiële bijdrage, die niet in een overeenkomst of op andere wijze wordt vastgelegd.
 
U kunt een gift doen aan onze stichtiing op één van de volgende manieren:
  • in de vorm van contant geld dat u tijdens evenementen die door ons worden georganiseerd en/of waarop wij aanwezig zijn, in onze giftenbox deponeert
  • via een bankoverschrijving naar NL26ABNA0567552136 t.n.v. Stichting Herplaatsing Sennenhonden "Citta von Bännlifluh"
  • via PayPal door gebruik te maken van één van de giften-buttons op onze speciale PayPal-giftenpagina (in bewerking!)
Wilt u graag een gift doen voor een specifieke herplaatser of voor een specifiek ras? Dat kan! U kunt uw gift in de vorm van contant geld dan in een envelop in onze giftenbox deponeren. Op deze envelop vermeldt u de naam van de herplaatser of het ras waarvoor uw gift bestemd is. Stort u uw gift via een bankoverschrijving, vermeld dan bij de overschijving de naam van de herplaatser of het ras waarvoor uw gift bestemd is. Wij doen dan onze uiterste best om er voor te zorgen dat uw gift ook daadwerkelijk conform uw wens wordt besteed.
 
 

Koop een Benno-boek en steun onze stichting!

Speciaal voor alle Berner-liefhebbers vragen wij jullie aandacht voor een uniek aanbod: in overleg met schrijfster Hermien Stok mogen wij als stichting de boeken van Benno de Berner te koop aanbieden. De verkoopprijs per boek bedraagt € 13,95 excl. verzendkosten en van elk boek dat via de stichting wordt verkocht, doneert Hermien maar liefst € 2,50 aan de stichting!

EXTRA: Hermien signeert alle boeken die via de stichting worden verkocht en wanneer je de boeken aan iemand cadeau wilt geven voor een speciale gelegenheid, dan is het zelfs mogelijk om er een persoonlijke opmerking/boodschap aan toe te voegen!

Een unieke kans dus om deze Berner-boeken te kunnen kopen! U kunt uw bestelling aan ons doorgeven door een e-mail te sturen naar: onze stichting

Benno het Bernertje

Benno het Bernertje

Benno de boevenvanger

Benno de boevenvanger

Benno en de hondendieven

Benno en de hondendieven

Benno op vakantie

Benno op vakantie

Benno en Sjanske

Benno en Sjanske